28 Kasım 2016 Pazartesi

India




Akşam Ganga ziyareti bol sinekli bol ayinli tekneden karayı seyrederek geçti. Karaya inmememiz hayrımıza bir hareket olmuş o kadar kalabalıktı ki iğne atsan yere düşmezi bırakın nefes alınamayacak gibiydi. Ertesi sabah hortlayıp bu sefer tekrar tekneye güneşin doğuşunu yakalamaya gittik. Bu da benim için Holistik bir andı. Huzur içinde doğuşu seyrederken gevezelerin susmasını bekledim. Güneş iyice yükselince Ganga kıyısını şöyle 1-1.5saat kadar tekneyle gezdik. Ölü yakmalara şahit olduk. Rehberimiz saygı gösterelim foto çekmeyelim dese de insanlar çekti.
Anlamadım neden çektiler neden saygısızlık yaptılar. Daha sonra yanan ceset videolarını kaç kere seyrettiler bilemem tabii.





Seyahat saraylar, tapınaklar, camiler gezerek dolu dolu geçti. Çok meraklısı değilseniz bile bir kere gidip görmeye değer bence.





Tabii ki aradan klasik alışveriş turlarımızda oldu. Hani şu acımasızca rehberin yönlendirdiği cezalı gibi içinde durmanız ve ikramlara boğulmanız gereken,bizim Nur-u Osmaniyede ki mantık yerler.
Biz buralardan hiç alışveriş yapmadık. Serbest zamanlarda ufak tefek şeyler aldık. Daha keyifli oldu.




Bu resimde gördüğünüz de bir kuyumcunun showu. Yüzlerce yıldır aynı teknik kullanılıyormuş ...... İnanırsanız tabii.... :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder