8 Haziran 2012 Cuma

Pinkberry

Pinkberry , Istanbul Bağdat Caddesine hoşgeldin. Bir kaç ay önce açıldığında " yaaa yazık kocamanda dükkan tutmuşlar frozen yogurt tan kim anlar "demiştik. Şimdi pişmanız. Acayip dolu kuyrukta beklemeden alabildiğim olmadı. Zaten çok severdim bi gelse derdim geldi. Şiddetle tavsiye ederim deneyin derim.



Ama yetkililerden bir ricam olacak " lütfen gelirken tam gelin" Ne mi demek? Yukarıdaki resimleri de burada görmek isteriz. Ayrıca müzikler korkunçççççç hiç bir şey çalmasanız yada markanızın jingleını çalsanız bile daha iyi olur. Heee bir de unutmadan müşteriler sanırım heyecanda şipariş esnasında tezgahı ve kasa önünü hep yoğurda buluyor sadece bir eleman hep oraları silse çok iyi eder. Her gittiğimde ben uyarıyorum : )) Bir de Çilekli yoğurtta isteriz. Karpuz yetmez kızlar pembe sever.
Heee gitmemiş olanlarada tavsiye sade yoğurt üzeri çilek yada blueberry bir diğer favorim ise yarısı sade yarısı çikolatalı üzeri ekstra malzemesiz .........Mmmmmmmmmm Try it you would like it.


Not: Firmanın benden haberi bile yok . Yani reklam falan değil bu yazı ......... yani sadece dürüst dosthane bir tavsiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder