24 Şubat 2015 Salı

50 shades of grey

Giitim, gördüm, sükut'u hayale ugradım. Yani beklentin neydi derseniz......... zor soru. Kitap serisinin sadece 1.sini okumuş, devamına gerek görmemiş birisi olarak (ayrıca 1.yi de okumuş olmak için okuyan birisi olarak) yorumlarım hayranlarını kızdırabilir şimdiden özür dilerim.
IMDb 4,1 vermiş aslında fazla söze gerek yok ama yine de anlatayım. Bana göre başrol kadın oyuncu role tam oturmuş acayip olmuş yani hani genelde kitabı okuyup filmini seyredince film hiç beğenilmez ve rol seçimi hiç beğenilmez ya bu film de kız için " tamam kitaptaki de buydu " diyor insan. Mr.Grey için aynı şeyi söyleyemeyeceğim yaniiiiiiii daha karizma ve daha sexy bir adam beklerdim :))
Bir kere filmden beklentisi ohhh soft porn seyredeceğim diye gidecek olan gençler sizin için üzgünüm ya ciddi kırpılmış bir film bu yada hayalleriniz fazla abartı diyelim. Benim seyrettiğim salonda bir grup genç vardı ki gülmekten ve konuşmaktan öldüler. Sanırım film boyunca ne var bunda yaniiii deyip güldüler. Bizi de sinir ettiler o ayrı.
Sonuç olarak filmin müziklerini sevdim , öyle şatafat, jet set ve tatlı hayat için C'est la vie dedim, ama griyi seyircinin beynine işlemek için olsa gerek film boyunca oyun odası hariç göreceğiniz tek renk GRİİİİİİİ ondan da acayip sıkıldım. Siz siz olun gidin görün, görmedim demezsiniz. Heee beğenir misiniz ? onu bilemem.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder