16 Mayıs 2012 Çarşamba

Yansımalar............



Tumblr da bulduğum bu çalışmaya bayıldım. Ben galiba bu tarz işleri çok seviyorum. Bence Matematik istiyor deneme yanılma istiyor kısaca ciddi bir efor istiyor ve sonuç , kimsenin akıl edemediği bir iş çıkıyor ortaya.
Yine isimsizdi ,  kusura bakmayın adını bilmeden işini paylaşıyorum.

Yansımalar ........ hayatımız gibi değil mi? Bir şeylerin birçok şeylerin yansıması değil mi hayatlarımız?
Okursan öğrenirsin , gezersen öğrenirsin , etrafını incelersen öğrenirsin , öğrenmişsen bilirsin , bilirsen beğenirsin , beğenirsen öğrenmeye asla son vermezsin. Bilmece gibi oldu demeyin "beğendiğiniz şey" hayatınız oluyor yani aklınızı , kalbinizi ve mantığınızı kullanıp bilginizle yoğurmak sizin elinizde. Bu kadar uğraşınca kurduğunuz hayatı tabii ki beğeneceksiniz. Eeeeee bu işlerin tamamı sizin hayatınıza yansıyor onu oluşturuyor.

Ben şimdi hayatımda değişiklikler yaptığım bir döneme giriyorum. Bir haftadır yazmamamın sebebi taşınıyor olmam. Toplanmaya başladım ve ay sonunda taşınmış olacağım. Bir kere en önemlisi iş hayatım molaya girmek zorunda işim İstanbul'un bir ucundaysa taşınacağımız ev taaaaaaaaaaaaaa öbür ucunda. Mutsuzum. Ama toplanıyorum...........  Hayatımdaki bu yeni yansımalara hazırlanıyorum bu arada da hamurumu yoğuruyorum yani mantık , akıl , mantık , Polyanna ,  mantık , Polyanna hepsini eşit miktarlarda karıştırıp yoğuruyorum. Ve  biliyorum herşey benim elimde.
Ben huzuru seçiyorum ve bu yeni düzen bana ve aileme huzur , mutluluk ve bereket getirecek biliyorum. Bunun için elinden geleni yapacağım (gücüm yettiğince).
Sizin anlıyacağınız depresyondan kaçıııp kendimi işe güce verip yeni düzen kurmak için çalışıyorum bu arada yazamayabilirim ama artık bundan böyle daha çok yazacağıma eminim nede olsa evde olacağım : ((
Okunmak , takip edilmek ve yorumlanmak üzere....................

3 yorum:

  1. Gercekten harika bir yansıma. Umarım hayat önümüze güzel yansımalar çıkartır :)))

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir yansıma bayıldım...
    Hayat önüne güzel yansımalar çıkartsın ;)

    YanıtlaSil
  3. Senin deee sadık takipcim.Seni çok seviyorummmm

    YanıtlaSil