2 Kasım 2013 Cumartesi

Just for Joy

 Bunu yapabilen zaten nirvana ya gelmiş deeee dönmüş bile. O negatif şeyleri şöyle elimizin kenarıyla uzaklaştırsak ve şükretmeyi unutmasak. Ve istemeyi bilsek. Evrene iyi dileklerimizi yollayıp huzurlu olmayı becersek.
Hani şu Japonarın yaptığı su testini hiç unutmasak.
Test şöyleydi: 2  bardak su alıyorlar aynı kaynaktan ve birisine günlerce hard müzik dinletip düzenli şekilde gelip nefret içeren kötü sözler söylüyorlar diğer suya ise soft dinlendirici müzikler dinletip düzenli şekilde güzel tatlı konuşmalar yapıyorlar. Sonuç şaşırtıcı oluyor 15 günün sonunda negatif yüklenen su bulanıklaşmış diğer su ise berrak kristal gibi duruyor. Yani bilimsel bir ispat işte...................... Anlayana , anlamak isteyene.....

Yaniiiiiiiiiii çok fazla düşünmeyin. Biraz oluruna bırakın. Düşünceli ve sıkıntılı insanın cildi grileşiyor ve suratı gerçekten çirkinleşiyor.


 Yaniiiii becerebiliyorsanız ne ala.............. Hani şu seninle konuşmak beni çok rahatlatıyor diyenler var ya ........ Onlara kanmayın aslında zehirlerini size akıtıyorlar kendileri hafifliyor ama siz artık onun dertleriyle yüklü üzüntülü birisi olup çıkıyorsunuz.


 Keşkeeeeee...............


 Unutmayın.................


 Yaniiiiiiiiiiiiiii.......................


Ben ce de............................

Az önce ki mesajdan sonra bu sadece bir iyi niyet ispatı yadaaaa çalışmasıdır. Anlıyacağınız Delirmedim henüz .....................Halaaaaa  içimde iyilik var o "wild thing " bastırılmış vaziyette . Siz resimler ve yazılardan keyif alın. Enjoyyyy yani enjoyyyyyyy.
:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder