24 Mart 2011 Perşembe

56.554.................sıra numaram ...........

Ne sırası hiçbirinizin aklına gelmez. Gelemez. Evcil hayvanıma ulaşmak için bekleme listesinde ki yerim. Benden önce 56.553 kişi olsa da ne yapayım  beklerim  değer, ömrüm yetmezse torunlar sahip olur belki. Şimdi düşünüyorsunuz bu ne diye..... Biraz ip ucu : Kısa tüylü,ot obur 15 cm ile 76 cm arası boyutlarda yani bebeklik ve ergenlik ölçüleri.
Çok sevimli hemde çooookkkkk. Sevgiye aç, hep sevilip, okşanıp öpülmek istiyor yoksa ağlıyor. Isırmıyor. Yani korkulacak çekinilecek hiç bir yanı yok . Bakımıda kolay haftada bir saf suyla banyo yapması gerekiyor. Eğer çocuğunuz hayvanlardan korkuyorsa onu alıştırmanın bir yolunu arıyorsanız haydi sizde kayd olun bekleme listesine. Çok sevimli çooookkkkk.


Olmaz olamaz demeyin Rusya'da ki Sokoblovsky Farm'da yetiştiriliyor , üretiliyor , satışı yapılıyor. İnanılmaz değil mi ?







Bu kadar sevimli bir hayvan olabilir mi ? Tanıştırayım Adı : PETITE LAP GIRAFFE Vallahi ben çözemedim, neden bu güne kadar duymadım , nereden çıktı, genetiğiyle oynanmış mı? ne zaman oynanmış ? Ehh öğrenenler yorum atsın ve paylaşsın.




Banyo saati de pek keyifli . Bu arada bu çiftlik Rus bir zrilyoner abinin bu da onun bebeği, heryerde resimleri var öperken falan.




Web sayfalarında kamera görüntüsü de var gezin bakın. Sayfanın adresi : http://www.petitelapgiraffe.com/about.php.  Rus abinin dedesi Nicolas bile bu işi yaparmış. Hheeee bir de olur da yolunuz Krasnodar' a düşerse çiftlik sadece 80 km. dışında kalıyor hemde ziyaretçilere kapımız açık diyor.Neler oluyor hayatta , ben de ne geç duyuyorum yahuuuuuuuuuuuuuuuuu.........

2 yorum:

  1. Ama biraz rahatsız edici değil mi?
    Bu kadar da genetikle oynanmaz ki...

    YanıtlaSil
  2. Enteresan ve bi okadar rahatsız edici bence !!

    YanıtlaSil