8 Mart 2011 Salı

SENİ KORDİSEPS SENİİİİİİİİİİİİİ.....

İnsanoğlunun her birinin ayrı ayrı hayvanlardan geldiğine inanırım. Bazıları fareye benzer mesela , bakışları , gözleri aynı faredir . Bazıları tavşan gibidir . Bazıları kuzu gibidir kuzu ! Hatta dilimize bile yerleşmiştir . At gibi...., eşşek gözlü yada  yılandır o yılan o yok mu? gibi .
Liste böyle uzaaar gider . Ben genelde fiziksel özelliklerden de benzetirim . İnsanların  vücud dili, fiziksel özellikleri, davranış biçimi yada kişilik özellikleri gibi farklılıklar , hayvanlar aleminde yolculuk yaptırır bana . Herkesi mutlaka benzetecek bir hayvan bulabilirim .
Ama bugün takip ettiğim bloglardan birinde bir belgesel seyrettim. (Sizinle de paylaşacağım)  Bu belgeselde bir mantar türünden bahsediyor. Yağmur ormanlarında bulunan bu mantar türünün adı KATİL KORSEPS MANTARI . Ben de yeni bir sayfa açtı . Artık sadece hayvanları değil bitkileri de benzetebileceğime karar verdim . Ve bu mantara bazı insanları benzetiyorum . Bu mantar türünden olan insanlar  iğrençler dokunanı yakıyor , öldürüyor ve beyninden fışkırarak yaşamına devam ediyor . Dokunduğu insanın önce beynini etkileyen sonra uyuşturan bir insan türü var inkar edilemez değil mi ? Hatta toplum hastayı dışlasa da uzaklaştırsa da zarar vermeye devam edebilen hastalıklı kafa . Şimdi paylaşacağım video da göreceğiniz katil mantarı bir insan , karıncayı da o insanın esiri olmuş zavallı cahil insan olduğunu düşünerek izlerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksınız . Ben de bir anormallik var sanırım izlerken aklıma sadece bu geldi .
Zehirin gücü çok kuvvetli ve kolay yayılıyor olabilmesinde saklı . Hepimizin bu Korseps Mantarı kılıklı insanlardan acilen kurtulmamızı dileyerek yazıma son veriyorum . Sonuç sadece bakmayı bilmek lazım . Ya da başka değişle sadece bakmayıp görmeyi bilmek lazım . Hayatın tüm sırları doğada gizli . Etrafımıza sadece daha iyi bakmalı ve heeeeep dikkatli olmalı.
http://video.mynet.com/siesan2010/Katil-Kordiseps-Mantari/641247

2 yorum:

  1. Videoya değişik bir açıdan bakmışsın ama güzel benzetme bence.
    Bu açıdan bakmak çok ta normal insanın yapacağı iş değil bence ama normal bi insan olsan bu kadar sevmezdik seni ;))

    YanıtlaSil
  2. üfff utandım şimdi.neyse çatlaklık hayata renk katar değil mi?

    YanıtlaSil