4 Ocak 2012 Çarşamba

TURKS...............


Öyle bir imparatorluk kurmuşuz ki gitmediğimiz yer kalmamış. Dünyanın dört bir yanı tanımış bilmiş. Kimi halk duacımız olmuş, kimi ölesiye korkmuş ve barbar Türk demiş. Ama bazılarıysa "Quelle" alaka dedirtecek şekilde bizi anar. 
Mesela : " Türk gibi sigara içmek " sanki başka içen millet yok.
Yaadaaaaa




Şu çirkin kaktüs orada yetiştiği için Turk kafasına benzediği için adalarının adını " TURKS AND CAICOS " koymuşlar. Caicos ta bugün bile kayıklarına verdikleri ad. Hatta bir rivayete göre Piri Reis oralara kadar gitmiş kayıların dizaynını miras bırakmış ve bu deniz aracının adı o günden bu güne Kayıkos kayık Caicos olarak kalmış.





Bir de milli içkileri var ki :



Nasıl şanlı bir tarih yahu ...............Ki bir halkı o kadar etkilemiş ve memleketlerinin adını bizden esinlenerek vermiş. Vay Vay vaaaayyyyyy............ Günümüzde keşke sadece başarılarımız ve yükselişimizle anılsak.

Güncel bir olay hakkında yorum apmak istiyorum Demii Mooreeeeee tatlı güzel kadın. Yakışıklı ilk koca , extra tatlı ikinci çıtır koca. Seneler sürdü gıpta ile izlendi ama pat diye olan oldu bu kadın bile aldatıldı.
Basın açıklaması falan yapmadı hani bizimkiler hemen çıkıp " efendim bilmem ne bey ile aramızda hiç bir bağ kalmamıştır mahkemeye intikal etmiş bir durum olduğu için fazla yorum yapamıyacağım ..... ne dediniz ne demişşşşş onun ağzını caaart diye yırtarım , beni konuşturmasın zararlı çıkarrrrrrrr........"  demedi. Hatta extra sessiz kaldı , üzüntüden deli gibi zayıfladı , yakınları sağlığından şüphelenmeye başladı.
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE öc alma zamanı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Başını oradaaaan oraya vur sen Ashton eee mi...... Sessiz kalma hakkını kullandı ve bomba gibi döndü. Ben şimdi ilk sevgilisi kim olacak merakla bekliyorum.......................












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder