18 Kasım 2011 Cuma

GOAT CHEESE RECIPE 2






İçki yanında atıştırmalık yada starter olarak fena fikir değil. Keçi peyniri madem bu kadar sağlıklı o zaman biz de tüketmenin keyifli hallerini bulalım.........
Bir havanda bir diş sarımsak , biraz sızma zeytinyağı , balsamic sirke tuz karabiber iyice dövülür.
Bu arada patlıcanlar alaca soyulur ve yarısı su yarısı süt olan tuz eklediğniz karışımda 1 saat bekler. Karışımdan çıkartıp iyice kurulayıp kızartılır. Ben üzerine fırçayla incecik zeytinyağı sürüp fırınlıyorum sonuç hafif ve gayet başarılı oluyor.
Bu arada diğer sarmısaklı karışımı ekmeklere sürüp fırınlıyoruz çıkartıp sıcakken keçi peyniri sürüp üzerine patlıcanları dizip isteğe göre fesleğenle süsleyip afiyetle MANGİARE..........................

Benden şimdilik bu kadar ....................Okunmak üzere........................

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder