29 Aralık 2012 Cumartesi

Reminds me my Dad .........



Muhammad Yunus'un sözü. Ve çok doğru.......... Yani ben geçici olduğuna eminim ama yine de......"emekli " hayatı yaşıyorum şu son 6 aydır. İğrenç. İnsan kendini kötü hissediyor. Boşşşşşşşşş avareeeeeeeeee yani sözüm meclisten içeri dışarı her ne ise, bozulmaca gücenmece yok THIS IS HOW I FEEL.

Hayattan zevk almanın ucunda birşeyler yaratmak yatar benceeeee ayrıca İŞLEYEN DEMİR IŞILDAR.
Yani çalışmamak düşünülemez.
Hem ....Benim genlerimde var sanırım dedem de emekli olmadı, babam da. Onlar çalıştıkça ışıldadılar ve etraflarında ki insanlara  tecrübelerini, bilgi birikimlerini aktarmaktan hep keyif aldılar.
Bize göre olması gereken şekil bu işte.
Muhammad Yunus ta aynı fikirdeymiş. Sevindim. O kim mi?

Muhammed Yunus (Bengalce: , (d. 28 Haziran 1940). Bangladeşli bankacı ve ekonomi profesörü. Mikrokredit kavramını bulan ve geliştirenlerdendir. Grameen Bankası'nın kurucusudur. 2006'da Yunus ve bankasına sosyal ve ekonomik bir gelişme yaratmadaki çabalarından ötürü Nobel Barış Ödülü verilmiştir. Dünya Yemek Ödülü dahil birçok ödülün sahibi ve Banker to the Poor kitabının yazarıdır. Ayrıca İstanbul Ticaret Üniversitesi tarafından 2009 yılında Fahri Doktora ödülü verilmiştir.
Haziran 2008 tarihinde ABD'den Foreign Policy ve İngiltere'den Prospect dergilerinin internet üzerinden okuyucu anketleri ile oluşturduğu Dünyanın ilk 100 entellektüeli listesinde, 2008 yılında 2. sırada yer almıştır.

Tanıştırmaktan onur duyarım. Şimdi diyeceksiniz ki Ne alaka? Bize ne? Demeyin. Bir durun düşünün ....
Haksızmıyım : )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder