22 Eylül 2011 Perşembe

Öylesi de var , böylesi de.....

Bu hayata bakış ile alakalı bir laf. Ben yağmuru hissedip bir de keyif almayı tercih edenlerdenim. İyi mi? Kötü mü? tartışılır ama ben de iyi oluyor , iyi duruyor bu hal bende , bana iyi geliyor. Çok ta uzun uzun düşünmeye hatta kendimizi kasmaya gerek te yok aslında sadece nasıl iyiysek öyle olalım. Bir kitapta okumuştum :
" Bu hayatta senden daha kıymetli birisi daha yok."  Hemen atlıyanlar çıkabilir " eee var çocuğum , annem " gibi.
Ama işe yanlış noktadan bakıyorsunuz , uçaklardaki oksijen maskesini önce kendinize sonra çocuğunuza takmanız daki mantığın tam aynısı işte. Önce siz kendinizi iyi hissedin ki çocuğunuzu yada annenizi mutlu edebilin. Keyfini çıkartın hayatın. Sadece ıslanıp kalmayın. Heee bir de sakın hemen üşütüpte hastayım deyip salya sümük yatmayın. Ben iyiyim deyip silkelenin bir duş alın ve hoooop hastalık gitti bile.

Hoooop bambaşka bir yere atlıyorum. Şimdi şu ıslanan ve keyif alanlar gibi, bakanlar ve görenler var, yaratan ve yaratamayan var. Yaratıcı olan ( burada kasıt doğurganlık değil yanlış anlaşılmasın ) yani sanatçılar var. Bambaşka yepyeni ve sadece senin eserin , ne müthiş bir duygu. Yapabilene tebrikler sunarken yapamayanlara da bir uyarıda bulunacağım : gezin görün sanatçıyı takdir edin şaşırın , etkilenin , unutamayın. Fena mı hayatınıza renk gelsin. Bu renkler müzik , resim , sinema ...... say say aynı  ama bence bir de reklam var. Onu da sanat olarak kabul etmeli ve reklamcılara da ayrı bir değer vermeliyiz derim. Şimdi soruyorsunuzdur " off ne alaka bu..." Şuradan çıktı. Bir reklam paylaşacağım işte yaratıcı şaşırtmış. Uzaktan ne var bunda basit diyenlere hiç kusura bakmasınlar ama , keşke önce siz yapabilseydiniz de bir yerler de haber olaydınız ve maddi geliri de hayal etseydiniz derim. Yaratmak bu işte her an gözünün önünde olan bir şeye bambaşka bir yerden bakıp , seyirciyi sarsmak.

Bilemem belki siz o kadar da beğenmeyeceksiniz ama ben bayııııl dııııımmmmmmm.
Bu da ne şimdi ?

Mesaj diyor ki : Test drive a bekleriz...............


Sonra garajda ki herkesi davet ediyor. Sonuç mutlaka çok iyi olmuştur. Bu zeka ister , bu göz ister.....


PS: Uzun zamandır tarif vermedim , şimdi acil bir tarif veriyorum . İşe yaraması garanti. Starları Red Carpet için hazırlayan meşhur bir makyözün tavsiyesi. Hem ucuz hem de doğal.
Mix together chamomile tea and green tea, chill in the fridge and put in a mister—spray on the face before and after makeup goes on to shrink pores."
EEEE ben daha sizin için ne yapayım : ))
Okunmak okunmak ve yorum almak üzereeeeeeeeeeeeeeeeeeee........................

2 yorum:

  1. Sayın blogger,

    Yazılarınızda esin kaynağınız olan kaynakların linkini vermeniz gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim. Bu yazınızın esin kaynağının linkini bu seferlik ben sizin için yolluyorum.

    http://www.bilmisiz.biz/soz/2011-09-17

    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Sevgili takibcim,
    Verdiğiniz link için teşekkürler. Kaynağım Pinterestti...

    Sevgiler

    YanıtlaSil