25 Aralık 2010 Cumartesi

YENİ YILI BEKLERKEN......



Keyifli bir bekleyiş. Günleri sayıyoruz. Çocuklu olanlar bilir ki bu heyecan onlarla daha telaşlı geçer. Bizimkiler kaç gün kaldı demeye çoktan başladı. Ben bu sene hainlik yapıp hala ağacın altına hediyeleri yerleştirmedim . Ama pazartesi artık o iş de biter. Paketler olmayınca önünde ki sızlanmalarda henüz yok. Yoksa genelde   "tamam ne aldığını söyleme ama : bu mu benim? hangi harfle başlıyor ? " gibi soruların ne kadar uzun sorulabileceğine inanamazsınız. Ehhh diğer kulvardaki arkadaşlarında farklı heyecanı var "nerede geçecek? ne giyilecek?" Ben şimdi çocuklulara bazı alternatifler sunacağım.
Çocuklarınızla beraber hem eğlenecek hem de hediye edeceğiniz kişiyi çook mutlu edeceksiniz.



PROJE 1 : Eski klasik ağaç süsünün üzerine akrilik boyalarla farklı desenler çizerek müthiş süsler yaratabilirsiniz.Üzerine yaptığınız seneyi de yazarsanız çok tatlı bir anı olur. Kimbilir belki de torunlar bile görür.




PROJE 2 : Babayı unutmamak lazım eğer bira sever se piyasadan kolaylıkla bulabileceğiniz pipo temizleyici, biraz siyah ve beyaz karton ve hazır şekilde bulacağınız ufak ponponlar ile bu projeyi yapabilirsiniz. Çocuklar kesip yapıştırırken çok eğlenecektir.




PROJE 3 :  Klasik yılbaşı kurabiyelerinizi yeni bir süsleme tekniği ile komik bir hale getirebilirsiniz. Normalde icing ve farklı şekerlemelerle süslerken bu sene yeni alacağınız bir sarmısak sıkıcı size yepyeni saçlar sağlar. Yaptığınız kurabiyenin kafasının üzerine fazla bastırmadan yerleştirin. Ve fırınlayın.Komik karakterler gecenize neşe getirsin.
Bu projeleri farklı günlerde gerçekleştirmek bekleyişinizi kolaylaştıracaktır. Hepinize sevdiklerinizle beraber çok mutlu güzel bir sene dilerim.Şimdiden kolay gelsin ve iyi eğlenceler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder